PRODUKTU
BIKAINA

URKABEren hastapenak sukaldaritzarekiko grinak markatu zituen. Bada, grina hori, bere horretan dirauena oraindik ere, produktu guztietan islatzen da, horien zapore-, usain- eta testura-kalitateagatik.

Gure esperientzia eta dedikazioa URKABEren produktu-gama ugarian islatzen da –katalogoa etengabe ari da handitzen–. Denek dute bereizgarri kalitatezko bertako produktuak direla.

URDAIAZPIKO
ONA

URKABEren urdaiazpikoak urdaiazpikoak dira, ez fianbreak. Patata-fekularik eta almidoirik gabe.

Sin gluten, Urkabe

GLUTENIK GABE

Sin lactosa, Urkabe

LAKTOSARIK GABE

Sin proteína láctea, Urkabe

BEHI-ESNEAREN PROTEINARIK GABE

URDAIAZPIKO ONA HORI BESTERIK EZ DA, URDAIAZPIKOA

Urdaiazpiko egosia haragi-produktu bat da, beroarekin tratatzen da, eta txerriaren atzeko hanka egositik lortzen da (aurreko hanka erabiltzen bada, «beso egosia» esaten zaio).

Urdaiazpiko moten arteko ezberdintasun nagusia da zer fekula kopuru duten eta, ondorioz, zer haragi kopuru duten. Ez dira gauza bera «urdaiazpiko egosia» eta «urdaiazpiko-fianbrea».

Urdaiazpiko egosia txerriaren atzeko hankatik bakarrik lortzen da. Aldiz, fianbrea lortzeko atzeko hanka, beste zati batzuk eta, besteak beste, landare-proteinak, fekulak, azukreak eta gelifikatzaileak erabiltzen dira.

Jamón cocido extra Duroc, Urkabe

ZUNTZ-BETA ZURIAK

HARAGI EGOSIAREN TESTURA ETA KOLOREA

PIEZA BAKAR BATEAN EGINDAKO URDAIAZPIKOAK

HEMENGOAK GARELAKO
ETA ONA DELAKO

Istorio onak, sukaldean bezala, su eztian sortzen dira, dedikazio handiarekin; baina, batik bat, maitasun handiarekin.

Halakoa da URKABEren historia. Orain dela 35 urte baino gehiago hasi zen, 1982an, hain zuzen ere, sukaldaritza maite zuten pertsona batzuek zekitena partekatzea eta enpresa sortzea erabaki zutenean.

  • Harrezkero, URKABEk urdaiazpiko egosiak ekoizten ditu metodo tradizionalarekin, betiko moduan.
  • URKABE merkatuaren eskaerara egokitu da, eta beste produktu batzuk sartzen joan da.
  • Kalitate-maila URKABE markaren nortasun-ikur bihurtu da, eta hori produktu berrietara eraman da.
  • Ekoizpen-ahalmena handitu da, produktu hauetan: solomo ontzutua, solomoa baratxuriarekin, hirugihar naturala, indioilar-bularkia, tripakiak eta basurde-burua.
  • Gaur harro-harro esan dezakegu erreferentea garela gure lurraldeko elikaduraren sektorean.

URKABE KONPROMISOA ETA KALITATEA

IFS food, Urkabe

Urtez urte kalitate-estandar handieneko produktuak lortzeko lan egiten du URKABEk. Horregatik, elikaduraren munduko ziurtapenik zorrotzenak sobera gainditzen ditugu urtero. URKABE, kalitatearekin konprometituta.

IFS Food elikagaien segurtasuneko arau bat da, Global Food Safety Initiativek (GFSI) aintzatetsia, eta elikagaiak ekoizten dituzten enpresak edo solteko janaria paketatzen duten enpresak auditatzen ditu. Produktu prozesatuen segurtasunean eta kalitatean zentratzen da.

Produktuak «prozesatzen» direnean edo salmenta-bilgarriak jartzeko prozesuan produktua kontaminatzeko arriskua dagoenean aplikatzen da araua. IFS Food garrantzitsua da elikagai-ekoizle guztientzat, batez ere marka pribatua ekoizten dutenentzat; izan ere, zehaztapenak betetzearekin lotutako betekizun asko dituzte.

Markaren segurtasun eta kalitaterako ekoizpen- eta marketin-ahaleginekin bateragarria da araua. IFS Food ziurtapen-erakundeen, txikizkarien, elikagaien industriaren eta zerbitzuen sektoreko enpresen parte-hartze oso eta aktiboarekin garatu da.